fredag 19 augusti 2011

Keeps me alive


Den här lilla rackaren tar jag varje dag till frukost. Den är sprängfylld med antioxidanter, vitaminer och mineraler som håller mig alive and kicking, speciellt under långa vintrar. Jag har i princip inte varit sjuk sen jag började ta Vemma. Den är lika viktig för mig som att borsta tänderna. Sen är den god också.

7 kommentarer:

  1. Hej Amelie!

    Dricker någon som helst alkohol, eller är det helt tabu när man är en så hälsomedveten tjej som du?

    Fin blogg du har :-)


    Ha det gott!!

    SvaraRadera
  2. Hallå var inne på din blogg idag för första gången. läste om vemma"shoten" du tar. Gick in på deras hemsida men blir alltd så nervös när det är en utländsk sida, vill inte råka beställa fel eller råka binda upp mig på något. Hur går du till väga? Är det dyrt? Bör man bunkra upp med ett lager på en gång kanske? Såg iofs att det var fraktfritt. Tacksam för svar vart väldigt intresserad och nyfiken :) Tack /Camilla

    SvaraRadera
  3. hhej, jag har skaffat en ny blogg, du får gärna kika in :)

    SvaraRadera
  4. Tack för tipset!!!

    Vilken bra och trevlig blogg du har!

    SvaraRadera
  5. Tack alla! Jag uppskattar att ni har hittat hit :)

    Mats: Självklart dricker jag alkohol ibland!

    Camilla: Om du vill testa vemma-shoten så kan du gå in på http://ameliea.vemma.eu/ och trycker på "just shopping", klicka dig vidare och bestäm sen vilket format du vill ha shoten i men välj Premium, den är godast ;) Klicka bort auto-leverans så kan du testa en månad. De har 100% nöjd-kund-garanti, så gillar du det inte så kan du skicka tillbaka. Lycka till!

    SvaraRadera
  6. Okej tack så mkt för svaret! Är precis på väg att beställe nu :) Men hur märkte du av fördelarna? Känner du mer energi när du dricker den? Märker du någon skillnad på ex. hud och liknande också :)?

    SvaraRadera
  7. Camilla: Hoppas det gick bra för dig att beställa. Jag tar dem varje dag och jag tar ibland dubbla doser om jag känner att jag är på väg att bli sjuk, och då brukar det oftast vända. Jag känner mig trygg med shoten för jag vet att jag får i mig det dagliga intaget som jag behöver av antioxidanter. Det är svårt att få i sig det via frukt och grönt nuförtiden.

    SvaraRadera