torsdag 13 oktober 2011

Frukostbröd


I morse var jag uppe kl 7 och tränade. Alltid lika absurt. Men det är skönt att ha det avklarat det första man gör på dagen. Sen gick jag hem och bakade frukostfrallor hör och häpna! 
Jag tillhör den kategori människor som älskar bröd men som inte har någon lust att offra formen och hälsan på det. Så jag hittade den ultimata lösningen - lchfbröd. 
Det är en mjölblandning av sötmandel, kokosnötsmjöl, bakpulver och salt. Du vispar 4 ägg, i med 4dl av den här mjölblandningen och sen in i ugnen på 175 grader. Urenkelt.

2 kommentarer:

  1. Det lät ju väldigt gott.. vart köper man den blandningen?
    Kram !

    SvaraRadera
  2. Lchf-butiken! Jag köpte det på nätet. Det heter bakerix, superbra! Kram

    SvaraRadera