tisdag 28 februari 2012

Candlelight



Kläderna jag hade på mig nedan är från Drop of Mindfulness som vi säljer på Stockholm Pilates Center. Toppen heter Candlelight och byxorna heter Fishies. Väldigt sköna. Deras sportbh's tycker jag om också!

Garuda igen..


..Och här kommer samma serie sett bakifrån.

Garuda matwork


Här kommer ett litet smakprov på en Garudaklass hos Stockholm Pilates Center. Detta är en sekvens ur den stående delen av klassen. Det är en totalt underbar klass som man blir lycklig av! Det är utmaning i form av styrka, rörlighet och smidighet. Kan inte bli bättre!

tisdag 21 februari 2012

Word


“Exercise gives you endorphins. Endorphins make you happy. Happy people just don’t shoot their husbands, they just don’t.” -Elle Woods, Legally Blonde

måndag 20 februari 2012

No sugar challenge



Igår bakade jag hela dagen och det resulterade i dessa godingar. Det är det sista socker som jag proppar i mig på ett tag. Idag började min No Sugar Challenge (jag har hittat på det själv) och ska se vad som händer med min kropp. Det går inte att träna så mycket och samtidigt moffa i sig efterrätter och cupcakes. Wish me luck!

Crossfit kläder



Som jag skrev tidigare blev jag bortskämd med en massa fina Reebok Crossfit kläder i veckan. Här är en outfit som jag hade på mig i söndags. De var också väldigt sköna att träna i. Ignorera den fula toffeln som syns i bilden. 

lördag 18 februari 2012

Reebok Crossfit



Häromdagen fyllde jag år. Under den dagen samt även under dagen efter fick jag paket lite då och då med träningskläder. Jag blev såklart superexcited varje gång för paketen tog liksom aldrig slut. Sen avslutades det med en hel proppfull kasse av Reebok Crossfit kläder!! Jag har SJUKT mycket träningskläder nu. Är det något man kan säga om dessa kläder så är det att de är av absolut toppkvalite'. Jag vet inte hur han lyckades få tag på dem i och med att de inte säljs någonstans vad jag vet.Tack älskling! 

måndag 13 februari 2012

Mums!



Dessa godingar är hyfsat nyttiga, lätta att göra och himmelskt mumsiga!
Mixa dadlar med vatten, krossa chashewnötter, häll i kokos, kakao och lite mandelmjöl till en enda röra. Sen rullar du ihop dem till små bollar och rullar dem i kokos. Jag säger det igen - himmelskt mumsiga. De kommer att vara så goda att du måste skriva en liten lapp för att inte din käraste eller barnen ska äta upp dem för snabbt.
Tack bästa Karna för tipset.

söndag 12 februari 2012

Sorry ladies..


Vinn träning!!!


Du har chansen att vinna 1 personlig träning OCH 10ggr klippkort gruppträning på Stockholm Pilates Center!! Allt du behöver göra är att klicka HÄR och därifrån klickar du dig vidare till vår Facebook-sida. Sen ska du titta efter fotot som är ovan och då hittar du alla instruktioner. Det är superenkelt, Lycka till!!


lördag 11 februari 2012

Smart


Den här lilla burken kan vara det smartaste på nagelfronten ever. När du ska ta bort ditt nagellack som ser taskigt ut - öppna locket, stick ner fingret, vrid om några gånger och vips så är nagellacket borta!
Helt plötsligt blev hela den här processen med att måla naglarna och sen behöva ta bort nagellacket SÅ mycket enklare. 

torsdag 9 februari 2012

Squat



Den perfekta knäböjen. Den är inte alltid så lätt att få till. Men tjejen på bilden gör den precis rätt! Bak med rumpan, ut med knäna något och lyft bröstet. Ett tips är att ni ska kunna lyfta upp tårna när ni är i bottenläget på knäböjen. Kan ni det - då är ni på rätt väg!

It is!


Modern Family


Alltså hur bra är inte denna tv-serie!? Jag fullkomligt älskar den och mår nästan lite dåligt när jag måste VÄNTA för att se nästa avsnitt. I dont do vänta. 

Festligt


Ja, så kan man också se ut när man blir gammal. Inte så tokigt.
www.EatMoreFat.com

Garuda


I senaste numret av Damernas Värld så kan ni läsa en fin artikel om Garuda hos oss på Stockholm Pilates Center.  Jag tycker att bilden är jättevacker och det är min affärspartner Carita som står i bakgrunden och instruerar tjejen. I mars börjar jag själv en Garuda-utbildning vilket ska bli helt underbart! Längtar!!