tisdag 29 november 2011

Im sorry



...för dåligt, dåligt bloggande. Herregud jag skäms. Men som ni ser på bilden ovan så är det detta jag pysslar med nu. Plugga och tröstäta. Men vad har hänt den senaste tiden då? Jo det var glöggfest hemma hos oss i helgen och det var mycket trevligt. Det kommer bli hemfärd till skogen och familjen denna helgen som kommer. Det ska bli urmysigt. Just nu handlar det bara om att beta av dagar tills det blir semester och ledigt. Då ska jag ligga i en solstol med en hög med böcker och inte röra mig många meter. Bliss. 

onsdag 9 november 2011

Garuda Matwork




Igår hade jag lyckan att smita in en Garuda klass som vi körde nere på jobbet. Vi har lagt in några sådana klasser fram till jul för att kunderna ska få ett smakprov av vad som komma skall och det är Carita Lesche som håller i passen. Än så länge så kan du bara träna Garuda hos oss på Stockholm Pilates Center i Stockholm, det tycker jag är lite häftigt! Det är ljuvligt. L.j.u.v.l.i.g.t.
Om man som jag tränar en hel del Crossfit, eller vanlig styrketräning för den delen, så är det här väldigt bra att variera med för att jobba på din rörlighet, smidighet och man jobbar mycket i "spiral-rörleser" vilket gör att du kommer åt delar av din kropp som du aldrig skulle drömma om. Kom ihåg vart du hörde det först.