söndag 30 oktober 2011

Paleo sunday


Ett bra tips för dig som gillar tanken på pannkakor med inte gillar vetemjöl - paleo pancakes!

4 ägg
1 banan
2-3 matskedar kokosmjölk
1 nypa salt
Kokosmjöl eller mandelmjöl
 
Mixa ägg, banan, kokosmjölk och salt till en smet. Tillsätt mjöl, lite i taget, till du får en smet som du är nöjd med. Stek i t.ex. kokosfett eller smör.
Dessa godingar åts med vispgrädde, vaniljkesella, bär och en aningens agave-sirap. Mums!

torsdag 27 oktober 2011

Vinter



Long time no see bloggen..idag är jag glad för det har äntligen bokats en resa så vi får fira nyår med kära vänner på exotisk plats. Det ska bli underbart. Ska bara pina mig igenom några veckor av hell först.

måndag 17 oktober 2011

CrossFit SM 2011



Stort grattis till Jenny Jacobsen och Numi Snaer Katrinarson som blev Sveriges mest vältränade man och kvinna i Crossfit SM 2011! Detta event gick av stapeln i helgen och jag var där såklart och hejade på många duktiga atleter. Superkul och jag ser redan fram emot nästa år!
Ps. Bilderna som jag hittade är från tidigare tävlingar.

torsdag 13 oktober 2011

Frukostbröd


I morse var jag uppe kl 7 och tränade. Alltid lika absurt. Men det är skönt att ha det avklarat det första man gör på dagen. Sen gick jag hem och bakade frukostfrallor hör och häpna! 
Jag tillhör den kategori människor som älskar bröd men som inte har någon lust att offra formen och hälsan på det. Så jag hittade den ultimata lösningen - lchfbröd. 
Det är en mjölblandning av sötmandel, kokosnötsmjöl, bakpulver och salt. Du vispar 4 ägg, i med 4dl av den här mjölblandningen och sen in i ugnen på 175 grader. Urenkelt.

onsdag 12 oktober 2011

Onsdag




Mina tankar idag:
Är glad och stolt över min älskade som nu är färdig osteopat.
Är på väg till biblioteket så att jag också kan bli färdig någon gång.
Måste sluta nätshoppa.
Hur jag ska lyckas hålla mig både varm och snygg i vinter - den ekvationen går inte riktigt ihop.
Är glad över att jag ska träffa en kär vän ikväll.
Neurologi och patologi.
Är trött på min frukost.
Hur jag ska hitta en diskmaskin som är 40 cm bred och inte 45cm.


torsdag 6 oktober 2011

Pastell




Jag behöver hjälp! Jag har köpt mig gamla hederliga pinnstolar som den på bilden ovan (dock ej målade, utan träfärg) och jag vill måla dem pastellgröna. Jag kan inget och kommer inte ihåg något från träslöjden så jag behöver veta hur jag gör, steg för steg helst. Tips och råd är mycket uppskattade!

måndag 3 oktober 2011

Matdistriktet


Matdistriktet är ett ställe som jag tycker är riktigt bra. De har en fantastisk lunchbuffe' med väldigt fräsch och vällagad mat. De säljer en massa härliga saker så att jag kommer nästan alltid ut därifrån med något smaskigt eller fint. Läs mer här. Om ni har vägarna förbi på torsdag 6 okt så kommer min vän Maria sitta där och sticka sina fina mössor, halsdukar m.m från kl 11-13. Passa på och köp en fin mössa till vintern!

lördag 1 oktober 2011

Tights



Nu ska jag strax iväg och träna i mina nya träningstights, även dom från Lorna Jane. Jag hoppas på att de ska hålla i lika många år som mina andra byxor därifrån. De har nio liv. Minst.