torsdag 29 september 2011

Istället för att plugga..





....så sorterar jag nagellack. Kändes helt plötsligt otroligt viktigt.

Lorna Jane



Idag fick jag hem dessa tre plagg från Lorna Jane. Ett av mina favoritmärken när det kommer till träningskläder. Dessa ska jag jobba i tänkte jag för att sätta lite färg på hösten och vintern som kommer. Det gick himla smidigt att beställa hem dem från Australien så jag kommer nog shoppa lite mer därifrån inom kort!

tisdag 27 september 2011

Sötsug


Idag berättar jag om hur jag blir av med mitt sötsug i Expressen!

måndag 26 september 2011

Think Pink


Det har varit en hektisk skolvecka som avslutades igår söndag. Ja, jag går i skolan på lördagar och söndagar ibland. Jag läser till osteopat på Stockholm College Of Osteopathic Medicine och är inne på mitt tredje år. Jag beställde nyss detta fina stetoskop i rosa och jag är sjukt nöjd. Jag kommer i alla fall ha snyggast stetoskop i kliniken sen.

onsdag 21 september 2011

Spirit Junkie


Den här boken står på önskelistan just nu. Känner att det är dags att damma av mitt spirituella jag och börja jobba på insidan igen. Ibland kan det bli en aningens för mycket materialistiskt fokus och livet rusar i 180 - då kan det vara bra att ta sig en funderare och tänka på vad som egentligen är viktigt i livet.

Wine & Pilates


Jag har alltid undrat hur jag ska kunna dricka vin samtidigt som jag tränar pilates!

måndag 19 september 2011

Plugg


Idag pluggas det. För er som inte vet så läser jag till osteopat. Jag är inne på mitt tredje år nu och det är en massa plugg. Det är en spännande utbildning och ett spännande yrke. Filosofin går hand i hand med pilates. Vilket är mycket bra för mig.

söndag 18 september 2011

Sigtuna


I helgen firade jag min kärleks 30-års dag på Sigtuna Stads Hotell. Otroligt mysigt hotell med en fantastisk restaurang och bra service. Det hanns med afternoon tea, shopping och en avsmakningsmeny som inte var av denna värld. Lovely

tisdag 13 september 2011

My model boyfriend


Min kille (2:a från vänster, ja han som är mest solbränd) är modell för Musse Hasselvalls nya underkläder för Frank Dandy! Heja älskling!

söndag 11 september 2011

Please feed the model







I helgen så var det photoshoot för min kära vän Marias Deelicious-grejer. Underbara stickade mössor, halsdukar och handledsvärmare skulle fotas och jag fick vara modell tillsammans med ett härligt gäng! Sista bilden är tagen av fotografen Jeanette Fredenberg. Hon var suverän. Här kan ni se några fler bilder från dagen. Den rosa mössan överst fick jag med hem. Mycket nöjd.

lördag 10 september 2011

Macarons


Jag är väldigt enkel to please. Om du vill göra mig glad så köper du macarons till mig. Helst caramel, men lakrits går också bra.

torsdag 8 september 2011

Hälsa


Läkare har i alla tider sagt att fet mat är dåligt för dina kärl och ditt hjärta. En ny studie har visat att de som åt mer snabba kolhydrater och mindre mättat fett ökade sin risk för hjärtinfarkt med 33 procent. Alltså fet mat = glatt hjärta. Socker och vitt mjöl = ledset hjärta. Obs! Om du kombinerar fet mat med kolhydrater = Kaos. En intressant artikel om det kan ni läsa här.

onsdag 7 september 2011

R.I.P Stefan Liv


Livet är fruktansvärt orättvist ibland.

New hair




Rejält kortare hår. Obeskrivligt skönt.

Kött någon?



Jaha vad har hänt idag då? Inget speciellt. Bara shoppat 24 kg kött och fisk. Inga konstigheter.

07.00










Att träna klockan 07.00 på morgonen är inte alltid kul. Verkligen inte. Men idag kändes det ganska bra. Det var kettlebell-ryck, burpees och vidriga knäböjshopp med jägarvila (why!? Knäböj är jobbiga som de är). No pain no gain...eller vad det nu heter.


måndag 5 september 2011

Lunchdisco


Det här gillar jag. Gå och dansa disco på lunchen. Lunchbeat organiserar discolunchar i Stockholm och Göteborg. Big like på den!

Reformer



Short spine heter den här pilatesövningen på reformern. Utomordentligt trevlig övning. Skön för ryggen, om du har en frisk rygg det vill säga. Med en dålig rygg skulle jag inte ge mig på den här. Den här är en av mina absoluta favoriter.

Breathe




I helgen har jag varit hemma och bara njutit av djur, natur och min familj. Skönt att komma hem och andas.

fredag 2 september 2011

Sweat


Kommer inte ihåg vart jag hittade den här bilden. Men jag gillar den.

Pilates


Vill du lära dig pilates från grunden? Nu sätter grundkurserna på Stockholm Pilates Center igång nästa vecka. Det finns kurser både på matta och i reformer. Reformer är maskinen som ni ser på bilden. Den är otroligt rolig att jobba i. Du tränar hela kroppen. Just den övningen som jag gör på bilden heter Snake. Gotta love snake.

torsdag 1 september 2011

Suck it up


Yup.

Darlings


Just nu längtar jag efter detta gäng. Hoppas på nyår tillsammans i värmen, för tredje året i rad! 

When in Rome


Ok. Listen up. När ni åker till Rom nästa gång då får ni inte missa det här stället. Det har ett väldigt långt namn, Palazzo del Freddo, Giovanni Fassi. Lokalt tror jag att det bara kallas Fassi. 
Anyhow, det är den B.Ä.S.T.A glassen ni någonsin kommer att äta. Det svär jag dyrt och heligt på. Jag har själv flugit omvägar över hela världen för att kunna mellanlanda i Rom, åka in till stan och äta glassen. För mig finns det bara en smakkombination och det är risglass och bananglass med grädde på toppen. The one and only.